Wigerman Fastigheter AB

2015-02-01

5st nya hallar beställda

Wigerman Fastigheter AB har beställt en ny hall med kontor och lager till deras familjeföretag Profilskaparen AB. Den nya hallen byggs i Länna industriområde i södra Stockholm och har en bottenyta på 1150 kvm samt 390 kvm bjälklag för personal, showroom och kontor. Våra åtaganden är markarbete, betongplatta och skaltät industrihall inklusive bjälklag. Byggstart är omgående och Northpower tackar för ordern.

Active Fastigheter AB har beställt sin tredje hall av Northpower. Denna gång en hall på 1419 kvm fördelat 788 kvm bottenyta och 631 kvm bjälklag. Hallen skall byggas i Högdalen utanför Stockholm och är fördelad på fyra olika hyresgäster. Northpowers åtaganden är betongplatta och skaltät hall. Byggstart är i Maj månad.

Galvator AB har beställt en ny verksamhetslokal på 450kvm för sin verksamhet i Strängnäs. Northpower levererar skaltät hall med byggstart i Maj månad. 

Fordonsgas AB / Stockholm Vatten AB har beställt ett nytt kontrollrum för deras nya biogasanläggning i Henriksdal/Nacka utanför Stockholm. Kontrollrummet med tillhörande verkstad är på 300 kvm. Northpower har totalentreprenad på detta projekt och levererar allt ovan mark till sista droppen målarfärg med byggstart i Juni månad.

Söderbärke Skogstransporter AB har beställt en ny mek och tvätthall för deras timerbilar i Söderbärke. Hallen är en Northpower hall 18x30 meter (559 kvm) Northpower levererar skaltät hall med montagestart i Augusti.

  • Active Fastigheter AB
    Active Fastigheter AB
  • Galvator AB
    Galvator AB
  • Fordonsgas AB
    Fordonsgas AB
  • Söderbärke Skogstransporter AB
    Söderbärke Skogstransporter AB

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår