Start   
 
  Om oss   
 
  Verkstad   
 
  Referenser   
 
  Kvalité   
 
  Miljö   
 
  Arbeta på Northpower   
 
  Kontakt   
 

Tjänster

  Takarbeten
 
  Plåtarbeten
 
  Takavvattning
 
  Takskottning
 
  Material

 

Vårt företag har rating AA, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.


Om oss

Northpower Takentreprenader AB kommer ursprungligen precis som namnet säger från norr, och närmare bestämt Norrbotten. Ordet Power står för den norrländska arbetskraften som är känd för att vara stark, lojal och pålitlig.

Northpowers affärside bygger på att slå ihop den duktiga norrländska arbetskraften där behovet av duktiga arbetare är som störst. Northpowers vision är att alltid jobba med kvalité och ser alltid till att kunden får den arbetskraft som han/hon specifikt behöver och det resultat som kunden så gärna önskar.
Northpower Takentreprenader AB erbjuder omläggning & nyläggning av papptak. Historian börjar några år tillbaka i tiden när vi köpte tjänsten av andra företag och dessa aldrig kom i tid och prislappen var högre än vad som bestämts innan. Vi tröttnade helt enkelt och anställde egna takläggare. Idag är vi själva specialiserade på papptak på villor, radhus, garage, förråd, industrifastigheter och butiker etc med allt från privatpersoner till stora företag som kunder.

Northpower jobbar med seriösa rutiner och tillgänglighet. Vi är stora nog för att vara en pålitlig leverantör av tjänster och varor. Samtidigt små nog för att vara flexibla och lyhörda. Vi jobbar efter konceptet "Inget är omöjligt".

 Milstoplar i Northpowers historia

År 2001 (Starten)
Northpower Kommanditbolag startade i Kalix av Niklas Granström. Inriktningen var främst bemanning inom montagejobb och lager. Samtidigt startades D-Nordic kommanditbolag av Dan Jonsson med inriktning mot svets och smidesjobb.
År 2006 (Aktiebolag)
Niklas & Dan avslutade sina idrottskarriärer och kunde därmed satsa heltid på arbetet. De 2 kommanditbolagen slogs samman och bildade Northpower AB med inriktning mot stål, svets & smide samt montage och demontagearbeten inom dito. Niklas och Dan var sedan en tid tillbaka bosatta i Stockholm och Göteborg så det föll sig naturligt att verksamheten skulle utgå från dessa städer där kontaktnätet redan var stort.
År 2009 (Etablerat och renodling)
Northpower hade vuxit sig till ett etablerat och erkänt bolag inom bygg och stålbranschen. I ett första led att renodla verksamheten bytte företaget namn till Northpower Stålentreprenader AB.
År 2010 (Northpower Takentreprenader AB)
Northpower Stålentreprenader AB utökar servicen och utför samtidigt sitt andra steg i renodlingen av verksamheten och startar Northpower Takentreprenader AB.

Inriktningen i det nya bolaget blir att tillgodose Northpower Stålentreprenader AB med takentreprenader för de industrihallar som byggs samtidigt som bolaget även arbetar mot andra kunder i form av fastighetsägare, privatpersoner samt andra företag med papptak.

Mats Jonsson går in som 33% delägare och tar i samband med det över den operativa rollen i Northpower Takentreprenader AB

Nyheter

[2014-01-02]
God fortsättning!
2013 blev ett bra år läs mer...[2013-12-19]
16 000 m² snöröjning
Leverantör igen... läs mer...[2013-11-15]
Vinterjobb
Nyproduktion... läs mer...[2013-10-28]
Filminspelning
Northpower på film... läs mer...[2013-08-09]
41st husägare väljer oss
Samarbete .. läs mer...[2013-07-01]
Nytt papptak på 80 st radhus
Förening väljer oss... läs mer...[2013-06-20]
Vattenfall Sverige AB
Tak på lagerhall... läs mer...

Koncernbolag
Följ oss här
Facebook
Se på filmen av Northpower YouTube
Adress
Northpower Takentreprenader AB
Rörvägen 55
136 50 Jordbro Sweden

Innehar F-skatt SE5556799-9932-01
Copyright © 2013
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.