Takpapp

Vi har valt Katepal som leverantör av takpapp. Katepal har sedan 1949 fabriken och produktionen i vårt grannland Finland. Det ger säkra leveranser samt bra dokumentation och support.

Produkterna är anpassade för vårt nordiska klimat och tål både extrem kyla och värme. Katepal levererar årligen över 100 miljoner kvadratmeter takpapp världen över och är en av tre dominerande leverantörer. Katepal har SBS klassat och CE-märkt material.

Katepal Dubbel är takläggarnas ”Rolls Royce” vid omläggning eller nyläggning av takpapp. Denna takpapp är perfekt även för enlagstäckning direkt på isolering.

Katepal YAP2200K är den perfekta underlagspappen ovan råspont. Innan ytskikt med takpapp monteras vid renovering eller nybyggnation.

Katepal produkter innehåller inga tungmetaller.

Hängrännor och stuprör

Planja levererar hängrännor och stuprör. Planja är ursprungligen ett norrländskt företag som startades 1967. Produkterna är gjorda för nordiskt klimat, både långlivade och ett attraktivt utseende.

Infästning takpapp

Vi har valt SFS intec som leverantör på infästningar. SFS gör även vindlastberäkningar åt oss och är världsledande inom infästningar. Företaget startade 1928 och har funnits i Sverige sedan 1977 och sedan år 2005 finns ett stort produktlager i Strängnäs.

Taksäkerhet

Vi har valt CW Lundberg till taksäkerhet. Familjeföretaget grundades 1993 i Mora där deras huvudkontor fortfarande finns. Produkterna, som är av högsta kvalité är anpassade för vårt nordiska klimat. Företaget är en av marknadens ledande aktörer.

Takljuskupoler

Multilite är den största tillverkaren i Europa inom sin produktgrupp och vår leverantör av takljuskupoler. Multilite som ägs av Jet Group startades 1970 och kommer ursprungligen från Tyskland och har en fabrik i Danmark.

Produkterna är anpassade för det svenska klimatet, har bra isoleringsvärden och takljuskupolerna är åldersbeständiga mot UV-ljus. Helt enkelt produkter av högsta kvalité.

Plåtbeslag

Tillverkas hos en erkänt duktigt lokal plåtslagare som vi har ett långsiktigt samarbete med. 
För att vi ska kunna hålla en god funktion och hög finish på samtliga detaljer, är det viktigt med en skicklig plåtslagare.

Trävirke etc.

Vi har avtal med Xl Bygg som levererar trävirke och övriga byggprodukter av högsta kvalité.

Vi använder enbart material av högsta kvalité.

Katepal SEP5500R, Katepal Dubbel och Katepal YAP2200K

Katepal SEP5500R, Katepal Dubbel och Katepal YAP2200K

Planja levererar hängrännor och stuprör

Planja levererar hängrännor och stuprör

Vi har valt SFS intec som leverantör på infästningar.

CW Lundberg levererar taksäkerhet till oss.

Jet Group/Multilite är vår leverantör av takljuskupoler.

Xl Bygg levererar trävirke och byggprodukter av högsta kvalité

Xl Bygg levererar trävirke och byggprodukter av högsta kvalité

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår