Är du nyfiken, engagerad och gillar utmaningar. Vill du göra ditt examensarbete på ett företag med erfarenhet av handledning och möjligheter till branschkontakter. Vi erbjuder ett examensarbete där du kan arbeta som biträdande konstruktör tillsammans med en erfaren konstruktör.

Om dig

Vi är intresserade av dig som vill göra ditt examensarbete inom konstruktion. Du läser idag till högskoleingenjör inom byggteknik och design och/eller masterprogrammet i konstruktion. Du gillar utmaningar och att gå på djupet i de frågor som ditt examensarbete ska besvara. Det viktigaste är att du känner engagemang, gillar att ta ansvar och vill utvecklas. Vi tror att du är samarbetsorienterad och strukturerad i ditt arbete och trivs i en miljö med olika kontaktytor. God kommunikationsförmåga är något vi värdesätter.

Rubrik

Utformning av förband (horisontella och vertikala) hos stålkonstruktioner i konsekvensklass 2a och 2b.

Arbetsbeskrivning

Klargöra de olika begrepp som står i regelverk SS-EN 1991-1-7 och nationella bilagan, EKS som är relaterade till ämnet robusthet. Syftet med arbetet är att studera olika dimensioneringssituationer som benämns i de europeiska regelverken, Eurokod gällande robusthet av stålkonstruktioner vid konsekvensklass 2a och 2b enligt SS-EN 1991-1-7 tabell A.1 där man presenterar olika detaljlösningar som fungerar vid utformning av förband.

Under examensarbetet vill vi se att du främst sitter på vårt kontor där vi ser till att du har den kontorsmiljö som behövs för ditt arbete. Genom att göra ditt examensarbete på en arbetsplats får du möjlighet till bättre struktur och hjälp samt en högre sannolikhet att slutföra ditt arbete.

Ansökan

I din ansökan önskar vi:

  • CV
  • Personligt brev
  • Vilken period du skriver uppsats
  • Omfattning examensarbete (antal högskolepoäng)

 

Kontakt:
sevarios.varli@northpower.se
rani.haddad@northpower.se

Välkommen med din ansökan!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår