2018-03-15

Ny VD Northpower Stålhallar AB

Ny VD för Northpower Stålhallar AB

 

Från och med den 19 mars blir Bobi Wallenberg ny VD för Northpower Stålhallar. Bobi har stor erfarenhet av att driva och utveckla företag och har tidigare arbetat inom både B&B TOOLS och Lagercrantz Group där Tisenhult-gruppen är huvudägare.

Bobi är civilekonom och har i hela sitt yrkesliv arbetat i ledande positioner bland annat som övergripande försäljningschef för B&B TOOLS samt VD för EFG kontorsmöbler. Bobi har även gedigen erfarenhet från byggbranschen där han tidigare varit VD och idag är styrelseordförande för XL-Byggpartner.  Vi är övertygade om att Bobis breda erfarenhet kommer att komplettera Northpowers redan idag starka kompentens inom stålhallar på ett mycket positivt sätt.

Nuvarande VD Johan Jonasson kommer att återigen bli VD för systerbolaget Inomec. Det känns positivt för oss alla att Johan blir kvar inom Tisenhult-gruppen.

Vi hälsar Bobi varmt välkommen till Northpower Stålhallar.

 

Vi vill också passa på att informera om att Northpower Stålhallar AB har den 6 mars förvärvat 51% av aktierna i Northpower Takentreprenader AB från LEJE Holding AB. Samtidigt har Mats Jonsson utökat sitt innehav till 49% och kommer tillsammans med Northpower Stålhallar & Tisenhult-gruppen att driva bolaget vidare i vanlig ordning.

 

För frågor kontakta Niklas, Dan eller Fredrik

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår