Så jobbar vi

Vi förstår att det är ett stort steg att investera i ett papptak. Att ni ska känna trygghet är en förutsättning för ett lyckat projekt och för en snabb och smidig process. Därför jobbar vi långsiktigt och ärligt med säkerhet i fokus. Ni gör en god investering i ett tak som uppfyller era förväntningar och krav för lång tid framåt.

Processen

1. Kontakt

Ni kontaktar oss via knappen ”Kostnadsfri offertförfrågan” eller på e-post eller telefon. Oftast avslutas den första kontakten med att vi bokar en tid för att träffas och titta på taket.

2. Offert och tidsplan

På plats hos er upprättar vi ett offertunderlag efter besiktning och inmätning. Utifrån det tar vi fram en mycket tydlig offert med hög kvalite till rätt pris. Offerten skickas sedan med e-post eller brev till er. Vi föreslår också en tidplan som kan passa oss båda (observera att arbetet är väderberoende och påverka tidplanen, det är en faktor vi tyvärr inte kan rå över).

3. Beställning

Ni läser igenom offerten och mailar sedan en beställning till oss. Alternativt kontaktar ni oss på telefon. En beställning kan även skickas med brevpost till oss.

4. Bekräftelse

När vi har mottagit er beställning så skickar vi en arbetsorder som bekräftar beställingen. Bekräftelsen har ett arbetsordernummer som ni kan använda vid ev korrespondens med oss. Arbetsordern är även ett kvitto på att ert tak är med i vår planering.


5. Förberedelser

Vi går igenom lagret för att se att alla produkter till ert projekt finns hemma. Om inte, skickas en beställning till någon av våra leverantörer.

6. Utförande takarbete

Vi anländer inom bestämd tid och utför ett smidigt, snabbt och korrekt arbete med våra egna takläggare. På så sätt kan vi leverera den slutprodukt som ni vill ha. Vi lovar ett arbete av högsta kvalité levererat av våra yrkesmän.

7. Städning och slutkontroll

Efter färdigställt arbete utför takläggarna en slutkontroll och städar sedan arbetsplatsen.

8. Faktura

Efter slutfört arbete skickas en faktura med 10-dagars betaltid för privatpersoner och 30-dagars betaltid för företag om inget annat avtalats. Läs alltid din offert noga där står alla villkor klart och tydligt.

 

Varför du ska välja oss som leverantör 

Ärliga och pålitliga

Vi tror att ärlighet varar längst, därför håller vi vad vi lovar från första till sista kontakt.

Engagerade och drivna

Vi känner stort engagemang i våra projekt. Vi vill inte att ni ska känna osäkerhet eller oro under processen. Därför arbetar vi genomgående med seriösa och väletablerade rutiner.

Under åren har vi lärt oss att identifiera och lösa de problem som finns inom papptak och takarbeten och allt inom dess ramar. Vår erfarenhet ger er som kund en professionell, smidig och säker process.

Våra högt uppsatta mål både på oss som företag och på arbetet vi utför, garanterar er en slutprodukt som uppfyller era förväntningar.

Yrkesstolthet och goda referenser

Vi är stolta över alla våra takarbeten och den kunskap och erfarenhet vi har förvärvat under åren. Kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Vår långa referenslista av glada och nöjda kunder fortsätter att växa, er kan bli en av dom.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår