Arbeta hos oss

Northpower Stålhallar AB är ett modernt och expanderade företag som projekterar, tillverkar och monterar isolerade stålhallar. Vi håller i hela kedjan från bygglov till färdigt montage. Användningsområden för våra stålhallar är industrihallar, lagerhallar, maskinhallar, verkstadshallar, idrottshallar & affärshallar av olika slag. Vi är idag cirka 50 anställda och behöver på grund av stark orderingång förstärka vår personalstyrka med ytterligare nya tjänster. Följande tjänster finns att 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    

Konstruktör sökes  

Som konstruktör på Northpower Stålhallar arbetar du självständigt men är samtidigt del av en stark konstruktionsavdelning med kollegor som stöttar och utvecklar varandra. Det är högt tempo, väldigt lärorikt med varierande uppgifter som bland annat brand, bygglov, konstruktionsberäkningar, tillverkningsritningar och inköp. 


All projektering görs i 3D och vi försöker hela tiden förnya oss för att ligga i framkant med vår projektering. Eftersom vi håller i hela kedjan så får vi snabbt återkoppling både från kunder, verkstad och montage vilket gör att vi hela tiden kan utvecklas.

 

Profil

Personen vi söker är högskole- eller civilingenjör mot exempelvis bygg/konstruktion. Du är driven, strukturerad och har god förmåga att uttrycka dig på svenska både muntligt och skriftligt. Du är sugen på att lära dig nya uppgifter men vill samtidigt också själv vara med och utveckla vår konstruktionsprocess.

Du har god kunskap angående konstruktion och känner dig trygg i dina beräkningar. Du har gärna erfarenhet av att använda FEM-program för att kunna hantera mer komplicerade beräkningar.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i Sketchup som är den mjukvara vi använder för att projektera våra hallar.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som konstruktör men välkomnar även ansökningar från dig som nyligen avslutat din utbildning.

Så ansöker du

Mejla ditt CV och personliga brev till Daniel Hällqvist på daniel@northpower.se  

Sista dag att ansöka är 2019-06-30 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag.

Företag
Northpower Stålhallar AB

Adress
Northpower Stålhallar AB
Albybergsringen 108

13769 ÖSTERHANINGE

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Resemontörer 

Vi söker montörer från hela Sverige med erfarenhet eller utbildning inom montage av stålkonstruktioner eller liknande relevant arbete. 

Du är en person som gillar praktiskt arbete ute på fältet. Du brinner för ett bra slutresultat och är en flexibel samt engagerad montör. 

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera stålhallar över hela Sverige. Du kommer jobba i ett team med andra montörer där ni tillsammans tar ansvar för den kvalité och finish som kännetecknar Northpowers premiumstandard.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant jobb i ett stabilt men också expansivt företag med positiv framtid. Här finns stora möjligheter om du önskar och har ambitionerna. 

Placering 

Din bas blir i våra nybyggda lokaler med egen verkstad i Haninge i södra Stockholm. Vi uppskattar att du kommer arbeta cirka 50 % av din tid i Stockholm och resterande tid på byggetableringar ute i landet. Vi erbjuder fritt boende plus traktamente när du arbetar på annan ort än din boendeort. 

Personen vi söker måste ha:

 • Erfarenhet alternativt utbildning inom montage eller bygg
 • Möjlighet att arbeta över hela Sverige
 • B-Körkort

Meriterande men inget krav: 

 • Erfarenhet av att montera stålhallar eller stålkonstruktioner
 • Maskinförarerfarenhet teleskoplastare
 • Säkra lyft
 • Liftkort
 • Heta arbeten
 • Svetslicens
 • Erfarenhet av att arbeta med skjutpistol 

Om Northpower Stålhallar AB 

Northpower Stålhallar AB är ett modernt och expanderade företag som projekterar, tillverkar och monterar isolerade stålhallar. Vi håller i hela kedjan från bygglov till färdig stålhall med egna konstruktörer, svetsare, projektledare och montörer. 

Användningsområden för våra stålhallar är industrihallar, lagerhallar, maskinhallar, verkstadshallar, idrottshallar och affärshallar av olika slag. Vi är idag cirka 50 anställda och behöver på grund av stark orderingång förstärka vår personalstyrka. 

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.northpower.se

Din ansökan: 

Mejla ditt CV och några rader om dig själv till ansvarig chef Simon Enqvist på simon@northpower.se 

Sista ansökningsdag är 2019-03-31 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag.

Har du frågor om tjänsten är välkommen att kontakta Simon på telefon 070-491 52 08

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Spontanansökningar

Om det inte finns en ledig tjänst för dig nu så kan du ändå alltid skicka in en spontanansökan till oss. Vi sparar den i vår CV-bank och den letar vi alltid i när vi ska nyanställa. Oavsett om det handlar om ett tillfälligt jobb eller en fast tjänst.

Vi är ett expansivt företag med höga ambitioner och långsiktiga mål. Vi erbjuder utvecklande och varierande tjänster som montör, svetsare, plåtslagare, konstruktör och projektledare. 

Följande kompetenser är meriterande vid nyanställningar;

 • Erfarenhet av liknande arbete
 • B-Körkort
 • Relevanta licenser/certifikat såsom exempelvis Heta arbeten, Svets, Fallskydd, Säkra lyft, Liftkort, Truckkort

Mejla ditt CV till Bobi Wallenberg på bobi.wallenberg@northpower.se 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mejla ditt CV och personliga brev till Christer.Johansson@thalamus.se på rekryteringsföretaget Thalamus som vi samarbetar med i denna rekrytering.  
Skicka in ditt CV / Ansökan till oss

Skicka in ditt CV / Ansökan till oss

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår