Arbeta hos oss

Northpower Stålhallar AB är ett modernt och expanderade företag som projekterar, tillverkar och monterar isolerade stålhallar. Vi håller i hela kedjan från bygglov till färdigt montage. Användningsområden för våra stålhallar är industrihallar, lagerhallar, maskinhallar, verkstadshallar, idrottshallar & affärshallar av olika slag. Vi är idag cirka 50 anställda och behöver på grund av stark orderingång förstärka vår personalstyrka med ytterligare nya tjänster. Följande tjänster finns att 

Följande finns att söka: 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Montör Sökes
 

Vi söker montörer från hela Sverige med erfarenhet eller utbildning inom montage av stålkonstruktioner eller liknande relevant arbete.

Du är en person som gillar praktiskt arbete ute på fältet. Du brinner för ett bra slutresultat och är en flexibel samt engagerad montör.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera stålhallar över hela Sverige. Du kommer jobba i ett team med andra montörer där ni tillsammans tar ansvar för den kvalité och finish som kännetecknar Northpowers premiumstandard.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant jobb i ett stabilt men också expansivt företag med positiv framtid. Här finns stora möjligheter om du önskar och har ambitionerna.

För att vara intressant för oss behöver du har erfarenhet från byggbranschen gällande stålkonstruktioner eller liknande. I första hand kommer vi prioritera Tunnplåtslagare, Maskinförare samt erfarenhet av att bygga stålhallar eller liknande.

Placering
Din bas blir i våra nybyggda lokaler med egen verkstad i Haninge i södra Stockholm. Vi uppskattar att du kommer arbeta cirka 50 % av din tid i Stockholm och resterande tid på byggetableringar ute i landet. Vi erbjuder fritt boende plus traktamente när du arbetar på annan ort än din boendeort.

Personen vi söker måste ha: 

 • Erfarenhet alternativt utbildning inom montage eller bygg
 • Möjlighet att arbeta över hela Sverige
 • B-Körkort
 • Ett par års praktiskt erfarenhet av praktik eller arbete

Meriterande men inget krav: 

 • Mycket meriterande är erfarenhet av att skruva/mecka
 • Maskinförare (lastmaskin och/eller Teleskoplastare)
 • Erfarenhet av tunnplåtslageri
 • Jobbat med bygge av Stålhallar eller liknande
 • Säkra lyft
 • Liftkort

 • Fallskydd
 • Heta arbeten
 • Svetslicens
 • Erfarenhet av att arbeta med skjutpistol

Din ansökan:

Mejla ditt CV och en kort beskrivning om dig själv, samt varför just du skulle passa bra i rollen som vi söker, till Produktionschef Simon Enqvist på simon@northpower.se Vi utför rekrytering löpande men återkopplar inom ett par veckor efter ledigheten.

Sista ansökningsdag är 2019-03-31 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag.

Har du frågor om tjänsten är välkommen att kontakta Simon på telefon 070-491 52 08 men först efter 13 januari.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spontanansökningar

Om det inte finns en ledig tjänst för dig nu så kan du ändå alltid skicka in en spontanansökan till oss. 

Vi är ett expansivt företag med höga ambitioner och långsiktiga mål. Vi erbjuder utvecklande och varierande tjänster som montör, svetsare, plåtslagare, konstruktör, projektledare och säljare. 

Mejla ditt CV till Bobi Wallenberg på bobi.wallenberg@northpower.se 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mejla ditt CV och personliga brev till Christer.Johansson@thalamus.se på rekryteringsföretaget Thalamus som vi samarbetar med i denna rekrytering.  
Skicka in ditt CV / Ansökan till oss

Skicka in ditt CV / Ansökan till oss

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår