2023-03-16

Miljöcertifiera din stålhall!

Då fastighetsbranschen står för hela 21% av de totala klimatutsläppen i Sverige så vill vi på Northpower ta det ansvar vi kan för att minska det avtrycket. Vi valde då att genomföra ett kompenslyft för hela bolaget och utbilda alla våra säljare, konstruktörer och projektledare till att bli certifierade Miljöbyggnadssamordnare. Det innebär att vi från första kontakt till färdig byggnad kan leda dig som kund genom hela processen för att bygga en Miljöcertifierad stålhall.

Sweden Green Building Council (SGBC) lanserade i december en ny generation inom hållbarhetscertifieringen, Miljöbyggnad 4.0. Idag utgör Northpowers personal ca 30% av Sveriges totala antal samordnare som är certifierande inom Miljöbyggnad 4.0. Miljöbyggnad är Sveriges mest använda hållbarhetscertifiering för nybyggnad och vi är stolta över att kunna hjälpa våra kunder att bygga hållbart, men även arbeta aktivt för en klimatomställning och en bättre miljö.

Nyfiken på att bygga hållbart och miljöcertifierat, kontakta oss!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår