2023-08-10

Pågående projekt i Lövånger!

Ett av våra pågående projekt just nu är en byggnation åt Lövångers Bygg i Lövånger. Det är ett komplext och unikt projekt med utbyggnad från två sidor av en befintlig byggnad om totalt 3 900 kvm. Projektet har inneburit en del utmaningarna i alla led från projektering och planering till utförande där vi tillsammans hanterat dem och kommit med lösningar. Att vi har på Northpower har samtliga led inhouse är en stor tillgång då vi kan diskutera utmaningarna direkt med samtliga parter vilket ger ett effektivt arbetssätt.

Vi levererar i detta projekt skaltät-hall och kunden kommer själv att sköta inredning och installationer. Byggnationen påbörjades i april i år och förväntat färdigställandedatum är i slutet av oktober. Det innebär att vi i dagsläget så ligger på en färdigställandegraden om 60% och vi ser fram emot att fullfölja projektet med samma goda resultat som hittills.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår