2024-03-13

Active Bygg beställer ytterligare en hall från Northpower!

Sedan vårt samarbete med Active Bygg startade för många år sedan så har vi uppfört ett flertal hallar i olika utformningar åt dem. Active Bygg har nu fått en beställning från Actrent Företagsparker på leverans av en ny modern och hållbar industrihall med etablering på Värmdö. Actrent Företagsparker AB är en aktiv aktör för att utveckla och skapa attraktiva företagsparker. De ger nu mindre och medelstora företag möjlighet till etablering på det mest attraktiva läget på Värmdö, nämnligen på Ekobacken i Gustavsberg.

 

Northpowers leverans påbörjas under våren med färdigställande under hösten. Möjlighet finns till ytterligare beställningar, då Actrent Företagsparker planerar etablera ytterligare industrihallar i Värmdö Företagspark .

 

-”Vi har under många år haft ett givande och kreativt samarbete med Northpower. De är en seriös och kvalitetsmedveten leverantör som alltid levererar enligt det som vi har kommit överens om. Därför är vi en återkommande kund”, säger Peter Söderlund,

VD Active Bygg AB.

 

Den nya hallen har en total yta om strax under 3 000 kvm fördelat på två plan. Ytorna kommer att användes till allt från verkstad, produktion

till kontor.  Tack Active Bygg - att ha återkommande kunder är för oss det ultimata kvittot på att vi levererar premiumhallar som våra kunder blir nöjda med.