2021-09-15

Nytt omsättningsrekord för Northpower!

Nytt omsättningsrekord för Northpower!

På Northpower är vi jätteglada och stolta för det förtroende som våra kunder fortsätter att visa oss. Efter Covid-effekten under det förra räkenskapsåret fortsätter vi nu åter växa tillsammans med våra kunder.

Under vårt just avslutade räkenskapsår, september 2020 – augusti 2021 byggde vi stålhallar för 312 miljoner SEK. Ett nytt rekord för oss på Northpower! Nästa år ser också väldigt positivt ut i vår planering och vi räknar med att fortsätta växa även då.

För att kunna fortsätta förverkliga våra kunders fastighetsdrömmar och leverera premiumhallar av högsta kvalitet över hela landet har vi fortsatt rekrytera och är nu fler anställda än någonsin som tar hand om våra kunder.

Vi har precis som tidigare egna anställda konstruktörer, kalkylatorer, svetsare, montörer, projektledare och ekonomer för att kunna ha kontroll på hela byggprocessen och garantera högsta kvalitet på de hallar vi bygger.

Välkommen till oss på Northpower!

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår