Logistikhall

Logistikhallen är anpassad och framtagen för att möta dagens efterfråga på logistikhallar som blivit populärt nu med e-handelns framfart ! Vi anpassar den efter era krav på fri höjd samt för eventuella krav på maxhöjd för sprinkler. Kontor och personalutrymmen placeras i vanliga fall ovanför inlastningen men anpassas efter era behov för att skapa trivsamma och goda arbetsmiljöer!

Logistikhallen är uppbyggd efter Northpowers beprövade koncept som ger mesta möjliga hall för pengarna utan att kompromissa på kvalitet eller finish. Materialvalen och kvalitéten håller högsta klass och ni får en hall med bra energivärde som gynnar er som fastighetsägare och brukare under hela hallens livslängd.

Våra Logistikhallar anpassas efter önskemål. Vi ger vår input på hur vi placerar stommen för att få ett så kostnadseffektivt bygge som möjligt som ändå uppfyller era krav för en bra logistikhall.

Priser och dimensioner

För offert och priser så kontakta oss på Kontakt - Northpower Stålhallar AB

Vanliga frågor och svar

Fråga: Vem är en typisk kund av Logistikhallen?
Svar: Fastighetsbolag som vill ha medelstora logistik- och lagerföretag som hyresgäster.

Fråga: Utför ni även montaget?
Svar: Ja hela montaget, inklusive alla lyfthjälpmedel etc., ingår alltid. Vi levererar en "skaltät" hall till er.

Fråga: Jag har tänkt att köpa en hall av er. Kan ni hjälpa oss med bygglovet?
Svar: Ja, det kan vi ordna. Du beställer och betalar en nybyggnadskarta i DWG format från din kommun, den måste vi ha för att kunna hjälpa dig.

Fråga: Jag behöver hjälp med markarbetet och att gjuta plattan, kan ni hjälpa till med det?
Svar: Ja, det kan vi. Vi har bra samarbetspartners för att utföra markarbetet och för att gjuta plattan. Detta gäller enbart i Stockholmsregionen. I hela Sverige, erbjuder vi att utföra montaget på en Finja plintgrund.

Fråga: Varför 120 mm PIR väggar och inte PUR eller Stenullsvägg?

Svar: PIR väggar har goda brandegenskaper och är de mest energieffektiva väggarna på marknaden. PUR väggar saknar ett brandskydd och stenullsisolering har för dåliga energivärden.

Fråga: Om jag vill beställa en hall, hur gör jag?
Svar: Du kontaktar oss på telefon eller e-post. Vi tar ett förutsättningslöst inledande möte och diskuterar upplägg och detaljer. Vi tittar närmre på ritningar, vandrar runt i hallen i 3D och tar reda på vilka behov ni har.

Fråga: Vilka garantier lämnar ni på hallen?
Svar: Under byggprocessen för vi ständiga egenkontroller av utfört arbete. Efter färdigställande gör vi en gemensam slutbesiktning. Därefter lämnar vi 5 års garanti på konstruktionsfel, byggfel och material.

Fråga: Var borde jag placera personalytorna?

Svar: Främst försöker vi nyttja den yta som är ovanför inlastningen till detta då den ytan ändå inte kan användas för pallställage eller robotlager. Det går även att placera på kortsidan av byggnaden om man önskar ha personalytor i två plan med till exempel matsal och omklädning på plan 1 och 4kontor och övriga personalytor på plan 2.

Fråga: Vilken är den bästa stomindelningen?

Svar: Stommen beror på många parametrar; vilken typ av vägg och tjocklek använder vi och vad klarar den för spännvidd? Vad har vi för taklutning? Vilket krav är det på distans mellan pelarna inne i hallen? Vad klarar plintarna och marken för laster? Ta kontakt med oss direkt så hjälper vi dig med dessa frågor och ritar upp stomindelningen tillsammans.

Förfrågan

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom två arbetsdagar.