Om Northpower Stålhallar AB
Northpower Stålhallar är ett framstående och växande företag som specialiserat sig på att designa, tillverka, och montera isolerade stålhallar. Vi håller i hela kedjan från bygglov till färdigt montage. Användningsområden för våra premiumhallar är logistik-, lager-, verkstads-, idrotts- och affärshallar i olika utformningar. Med cirka 40 medarbetare strävar vi ständigt efter att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Just nu söker vi en erfaren konstruktör för att förstärka vår konstruktionsavdelning.

Erfaren Konstruktör
Som erfaren konstruktör på Northpower Stålhallar är du en viktig del av vårt dynamiska team där självständigt arbete kombineras med samarbete inom vår konstruktionsavdelning. Vi erbjuder en miljö där kollegor stöttar och utmanar varandra för att gemensamt växa och utvecklas. Du kommer att möta högt tempo och en mångfald av uppgifter, bland annat bygglov, utförande av konstruktionsberäkningar, framställande av tillverkningsritningar och inköp av material.

Vi använder oss av avancerade 3D-projekteringsverktyg och strävar ständigt efter att ligga i framkant när det gäller vår projektering. Genom att ha kontroll över hela processen, från koncept till montage, får vi snabb återkoppling från kunder, verkstad och montageteam. Det ger oss möjlighet att kontinuerligt förbättra och utveckla våra arbetsprocesser. 

Profil
Vi letar efter en person med högskole-, eller civilingenjörsexamen med inriktning mot byggkonstruktion. Du är ambitiös, strukturerad och har goda kommunikationsfärdigheter på svenska både i tal och skrift. Du är ivrig att lära dig nya uppgifter samtidigt som du är engagerad i att bidra till utveckling av vår konstruktionsprocess.

Du har god kunskap inom konstruktion och känner dig trygg i dina beräkningar. Om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i Sketchup eller Fem Design är det meriterade då det är de mjukvaror vi använder för att konstruera våra stålhallar.

Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av arbete som konstruktör och har god kunskapsnivå inom beräkningar. Det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av att arbeta inom stålbyggnadsbranschen.

Vi erbjuder
Tjänsten är en heltidstjänst baserad i Northpowers nya fräscha lokaler i Albyberg, två mil söder som Stockholm city. Goda marknadsmässiga lönevillkor erbjuds.

Du erbjuds ett utvecklande arbete i ett växande bolag med entreprenörsanda. Du kommer att få arbeta i ett team av drivna och trevliga kollegor. Hos oss kommer du in i en organisation där det är lätt att trivas och i en miljö som genomsyras av delaktighet, prestigelöshet och en stark vilja att förverkliga våra kunders fastighetsdrömmar. Det finns utmärkta möjligheter att växa i din roll och utvecklas på det sätt du själv strävar efter.

För att ansöka till tjänsten
Mejla ditt CV och ett personligt brev till ansokan@northpower.se
Sista dag att ansöka är 2024-06-31, men tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum, så vi rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt.